Opplev herlige Øitangen ytterst i havgapet

Velkommen til Øitangen - book et herlig opphold nå!

I høst og vinter kan du leie disse to ubetjente hyttene

Forvalterboligen: 10 senger fordelt på 3 rom + hems, ny vedoven, bad, stue og kjøkken!

Låven: 2o senger fordelt på 9 rom, stue, spiseplass, kjøkken, 3 bad, toaletter og dusj. Du kan også leie kun soner i Låven, sjekk bookingen for muligheter!

Du gjør utvasken selv, og tar med eget sengetøy.

Du kan bestille utvask/sengetøy fra oss, da må du kontakte kontoret i DNT Telemark spesielt, gjøres i god tid; telemark@dnt.no  (35532555)

Ledige datoer  finner du i bookingen og prisene våre i prislisten

Bookinger fra 1. mai og ut 2021 blir mulig fra 2. januar!

Foto: Cathrine Gundersen

Hunder er hjertelig velkomne! (Vi har et par bur til utlån om det trengs)

Du kan leie kajakk og låne robåtene - info om dette finnes i hytta.

Mat og drikke medbringes, på Spar Sjøbua Valle kan du bestille alt du vil ha, og de pakker alt klart for deg, sjekk her!

Båttransport med egen bestilt taxibåt fra Valle (49604000) eller Kragerø (90804444) direkte til brygga på Øitangen! Rutebåt fra Kragerø til Tårnbrygga. Se rutetider her!

Husk at det alltid lønner seg å være medlem i DNT, bli medlem her!

Nyt herlig, frisk og salt luft ytterst i havgapet - varm deg inne, nyt mat og drikke etter turen!

Om Øitangen

Ta med deg kjæresten, familien, venner, arbeidsplassen eller organisasjonen og kom på et herlig øybesøk til Jomfruland! Vi har åpent hele året!

Nå er det egne Korona-regler som gjelder!

Kalender og booking

Kalenderen vår, som viser ledig kapasitet, og selve bookingen av opphold på Øitangen gjøres direkte på nett for 2020 og frem til 1. mai 2021. (resten av 2021 reåpner i løpet av vinteren) Bookinger som allerede er gjort for hele 2021 opprettholdes.Hvert år 1. mars åpner i tillegg bookingen for neste kalenderår (2022).

Om opplevelsesturer m. guide

DNT Jomfrulandguiden tilbyr hyggelige og lærerike opplevelsesturer rundt på øya til alle årstider. Ønskes konkurranser, quiz eller annet morro underveis, fikses det! Vi skreddersyr både tid og innhold etter ønske, passer for alle!

Foto: Astrid Ellegård
Foto: Tor Shurke

Bedrifts- og gruppeturer

Hva skjer på Jomfruland?

Prisene er delt opp i 2 kategorier: medlemspriser og priser for øvrige (ikke-medlemmer). Det er to prissesonger på Øitangen. I Låven kan man nå leie soner, 3 stk. eller hele huset, ikke kun rom/seng som til vanlig. De andre 3 hyttene kan leies som vanlig i sin helhet (hele hytta).

Hva med å ta med bedriften din, eller en gruppe du trives med, ut på tur? Vi har 22 rom med tilsammen 53 senger! Nyt gode dager - opplev ting sammen!

Her følges myndighetens regler for antall.

Ved siden av nydelig natur, beitende kyr, nasjonalpark og et unikt kulturlandskap, byr Jomfruland på forskjellige aktiviteter,  deilig mat og drikke. Du kan rusle på beina eller sykle rundt på øya.

Foto: Unni Auraaen
Foto: Birgitte Sjøberg