Opplev Øitangen

Om Øitangen

Ta med deg kjæresten, familien, venner, arbeidsplassen eller organisasjonen og kom på et herlig øybesøk til Jomfruland! Vi har åpent hele året!

Kalender og booking

Kalenderen vår som viser ledig kapasitet og selve bookingen av opphold på Øitangen gjøres direkte på nett. Hvert år 1. mars åpner bookingen for neste kalenderår. Sjekk ut mer  under "Book her".

Om opplevelsesturer m. guide

DNT Jomfrulandguiden tilbyr hyggelige og lærerike opplevelsesturer rundt på øya til alle årstider. Ønskes konkurranser, quiz eller annet morro underveis, fikses det! Vi skreddersyr både tid og innhold etter ønske, passer for alle!

Foto: Astrid Ellegård
Foto: Tor Shurke

Bedrifts- og gruppeturer

Hva skjer på Jomfruland?

Prisene er delt opp i 2 kategorier: medlemspriser og priser for øvrige (ikke-medlemmer). Det er to prissesonger på Øitangen. I Låven kan man leie seng/rom eller hele huset. I de andre enhetene kan man kun leie hele huset.

Hva med å ta med bedriften din, eller en gruppe du trives med, ut på tur? Vi har 22 rom med tilsammen 53 senger! Nyt gode dager - opplev ting sammen!

Ved siden av nydelig natur, beitende kyr, nasjonalpark og et unikt kulturlandskap, byr Jomfruland på forskjellige aktiviteter,  deilig mat og drikke. Du kan rusle på beina eller sykle rundt på øya.

Foto: Unni Auraaen
Foto: Birgitte Sjøberg