Opplev Øitangen-Koronafritt ytterst i havgapet

- det er trygt å overnatte på DNT-hyttene våre!

Velkommen til et besøk i Hovedhuset, Forvalterboligen eller i Sjøbua! Hyttene leies i sin helhet. Vi kan ikke leie ut kun seng/eller rom i Låven som vi pleier, men den er nå delt inn i 3 separate soner, så her er det muligheter! Les mer om de forskjellige sonene i bookingen.

Gjør gjerne utvasken selv, og betal kun et obligatorisk tillegg på 500.- for nødvendige koronatiltak og desinfisering. Du kan også bestille hele utvasken hos oss. Ledige datoer og priser finner du i bookingen og i prislisten.

Du kan ha med eget sengetøy, kjøpe engangs-sengesett hos oss inkl. håndkle eller leie vaskbart sengetøy inkkl. håndkle.

Ved bestilling MÅ du krysse av for ønsker vedr. utvask og sengetøy.

Det er viktig at vi alle tar smittevern alvorlig, slik at smitte av Covid-19 begrenses. Vi har lagt til rette for deg med utstyr og god informasjon i hyttene. Hvis alle gjøre som anbefalt, har god håndhygiene og vasker godt etter seg, vil Øitangen være et herlig og koroanfritt sted i denne tiden for alle!

For øyeblikket vil lavvoen og kajakkene ikke kunne brukes, men nyt naturen, vårkveldene og den herlige atmosfæren på øya.

Du kan ha med hunder i både Forvalterboligen, Hovedhuset og sonene i Låven.

Ønsker du å bestille mat fra Spar Sjøbua Valle, som er pakket klart for deg når du tar taxibåten fra Valle, sjekk her

Er det noe som lures på, ta gjerne kontakt - velkommen!

Foto: Christian Rove

Om Øitangen

Ta med deg kjæresten, familien, venner, arbeidsplassen eller organisasjonen og kom på et herlig øybesøk til Jomfruland! Vi har åpent hele året!

Nå er det egne Korona-regler som gjelder!

Kalender og booking

Kalenderen vår som viser ledig kapasitet og selve bookingen av opphold på Øitangen gjøres direkte på nett for 2020. Hvert år 1. mars åpner bookingen for neste kalenderår, men for øyeblikket er 2021 midlertidig stengt for booking, den åpner igjen tidlig i høst, eller før! Bookinger som er gjort opprettholdes.

Om opplevelsesturer m. guide

DNT Jomfrulandguiden tilbyr hyggelige og lærerike opplevelsesturer rundt på øya til alle årstider. Ønskes konkurranser, quiz eller annet morro underveis, fikses det! Vi skreddersyr både tid og innhold etter ønske, passer for alle!

Foto: Ruth Ellegård
Foto: Astrid Ellegård
Foto: Tor Shurke

Bedrifts- og gruppeturer

Hva skjer på Jomfruland?

Prisene er delt opp i 2 kategorier: medlemspriser og priser for øvrige (ikke-medlemmer). Det er to prissesonger på Øitangen. I Låven kan man leie seng/rom eller hele huset. I de andre enhetene kan man kun leie hele huset. Låven er for tiden stengt.

Hva med å ta med bedriften din, eller en gruppe du trives med, ut på tur? Vi har 22 rom med tilsammen 53 senger! Nyt gode dager - opplev ting sammen!

Her følges myndighetens regler for antall.

Ved siden av nydelig natur, beitende kyr, nasjonalpark og et unikt kulturlandskap, byr Jomfruland på forskjellige aktiviteter,  deilig mat og drikke. Du kan rusle på beina eller sykle rundt på øya.

Det er ikke alt som har åpent pga. Korona.

Foto: Ruth Ellegård
Foto: Unni Auraaen