Om hyttene

På nordspissen av Jomfruland, midt i hjertet av Nasjonalparken, tilbys gode overnattingsmuligheter og herlige turomgivelser!

Nå i denne Koronatiden følger vi DNT sine smitteverninstruker og anbefalinger fra myndighetene - det skal være trygt å overnatte i DNT - hyttene!

Alle hus er åpne: Hovedhuset, Forvalterboligen og Sjøbua leies ved å booke hele hytta, Låven leies ut i soner/eller hele, mer praktisk info finner du her


I "normale" tider, når vi ikke må ta korona-hensyn, tilbys dette:

De 4 husene + veslerommet ved Låven har til sammen 53 sengeplasser + muligheter for ekstra madrasser. Utleieområdet har store uteplasser, badestrand og brygge. Ankomst med taxibåt. Ferje fra Kragerø ankommer 2 steder på Jomfruland, Tårnbrygga ligger nærmest, ca 2.5 km gangavstand.

Øitangen er til for alle institusjoner, brukergrupper, skoler, barnehager og private. Alle utleiehusene kan leies samlet, eller hver for seg. Låven kan leies på seng- og rombasis. Hovedhuset, Forvalterboligen, Sjøbua 0g Veslerommet ved Låven må leies i sin helhet. All booking foregår på nettsiden: https://booking.visbook.com/no/5966

NB! Ønsker man å leie hele Låven i sin helhet, må man foreløpig kontakte Øitangen for dette: mailto:oitangen@dnt.no 

Det er bare handicappede som kan få tillatelse til bilkjøring. Alle andre gjester må gå eller sykle til oss. Øya er flat og det er gode veier og stier.

Hunder er velkomne, men det er bare Hovedhuset, Låven og Forvalterboligen som kan ta imot våre firbeinte venner. Vi har 2 bur tilgjengelige. Avtales ved bestilling.

Alle hus har kjøkken med oppvaskmaskin og komfyr, bad med dusj og toaletter.

Prisene varierer etter sesong og årstider. 

DNT har også gleden av å tilby guidede turer med lokalhistorier fra før og nå. Opplev Jomfruland til fots eller på sykkel. Hva med en quiz eller konkurranser underveis? DNT Jomfrulandguiden skreddersyr turer etter ønske, innhold og tid. Ta kontakt for opplegg og pris.

Egne påmeldingsturer for alle vår og sommer -20. Se under DNT Jomfrulandguiden på forside, eller under "hva skjer på øya".

Kart