Kajakktur til Jomfruland?

På Øitangen kan du overnatte lettvint og enkelt i ubetjente turisthytter hele året!

På nordenden av Jomfruland, midt i hjertet av Nasjonalparken, tilbyr vi senger, rom og hytter for leie. Vi ligger rett ved strandkanten! Alle hyttene våre har soverom, stue, utstyrt kjøkken og bad. Et supert sted å besøke i kajakk!

DNT Øitangen er tilrettelagt for padlere. Her finner du kajakkstativ, vaskeplass med oppheng for utstyr og gode muligheter for tørk, både ute og inne. Ta med mat og drikke - kom på en enkel, hyggelig og lun overnatting!

Utreisedestinasjoner

Skjærgården byr på flere fine steder for turstart, både i Kragerø og fra Valle. Her kan bilen parkeres, mat og drikke kan handles rett ved brygga, og vipps så kan kajakken settes på vannet! Nyt turen blant holmer og skjær på vei til Jomfruland!

Rundt Øitangen er det et skikkelig padleparadis!

Herfra har du et supert utgangspunkt for unike padleopplevelser i skjærgården. Bli noen dager - opplev de fineste padlesteder og trange sund blandt holmer og skjær. Padle deg inn i de fineste soloppganger, eller nyt stillhet og sjø når solen går ned.

Foto: Ruth Ellegård
Foto: Ruth Ellegård

Har du booket opphold og har våttkort, men ønsker å komme uten egen kajakk? 

Vi har 8 kajakker + 1 dobbel til leie hos oss. De leies direkte på stedet. Vester, spruttrekk og padleårer følger med.

Har du lyst til å låne våre to robåter en tur i området, er du hjertelig velkommen til det. Sjekk informasjonspermen i hytta.

Kontakt Øitangen: oitangen@dnt.no / 48193380