Bedrifts- og gruppeturer

Gjør noe helt spesielt sammen med andre!

Ta med kollegaer eller venner på en liten blåtur til havgapet, da vel!

Ta en arbeidsøkt på dagtid, og la unike opplevelser, sosialt samvær eller ro prege ettermiddagene og kveldene.

Her kan du oppleve helt spesiell atmosfære, forfriskende sjøsprøyt på rullestein og svaberg, salt og frisk luft, konferanserom for de gode ideene, varme senger, hvitveisblomstringen på våren, herlige høstfarger, unikt vinterlys og lange, lyse sommerkvelder! Ta med deg deilig mat og drikke, tilbered maten sammen og "bon appetit"!

Bålpannekos og stjernehimler er balsam for sjelen - senk skuldrene og nyt - hele året!

Sjekk denne filmen!

Gå eller jogg deg en tur på gode veier og stier.

Eller er du tøff i badebukse? På Jomfruland bader vi året rundt - vi lover, det er forfriskende!

Opplevelsesturer på øya med lokal Jomfrulandguide - anbefales!

Foto: Janna Phil

Bestill mat og drikke fra Spar Sjøbua i Valle, ta med deg bestilte matkasser når du kommer, og lag mat sammen - det er en hyggelig og sosial aktivitet! Fra Kragerø kan det bestilles herlige serveringer fra f.eks Kragerø Sjømat eller fra slakteren Brødr. Brubakken AS. Vi hjelper gjerne til med gode tips!

Transporten hit foregår med taxibåt fra Valle (40604000) eller Kragerø (90804444), eller med rutebåter fra Kragerø, sjekk rutetider her. Bilkjkøring er kun for de med handicap, her må spesialtillatelse gis. Det er sykkelutleie på øya også, avtal med "SykkelKnut" direkte:

Tar du rutebåt til Tårnbrygga, har vi et par små bagasjetraller til utlån, gi beskjed om det ønskes.

Møterommet

Foto: Ruth Ellegård

Vi har møterom med ny projektor og lerret, nett må du ha trådløst selv. Her er det plass til pådekking for 40+

Det lønner seg å være medlem i DNT når du bestiller opphold.

Soverommene våre

Foto: Ruth Ellegård

Rommene er oftest to-sengsrom, her kan man ligge alene eller dele med flere. Vi har tilsammen 53 senger fordelt på 22 rom på hele Øitangen (alle hus). Låven passer godt til store grupper. Trenger man mer plass enn 21 senger, fordelt på 9 rom bookes bare flere hus! For å booke hele Låven, kontakt oss!

Spiseplassen med stue

Ved spiseplassen i stua er det to langbord, fint plass til 20 pers. Ønskes mer plass, hentes bare bord og stoler fra konferanserommet. Vi har ikke ferdig mat hos oss, men mat og drikke kan bestilles på Spar, og så lager du den selv. Ønkser du å bestille ferdig laget ma, kan det ordens, bare ta kontakt.

Opplevelsestur rundt på øya med lokal guide

Her kan du oppleve øyas høydepunkter på sitt beste, hør historiene og test konkurranseinnstinktet om du vil!

Det skreddersys på tid og innhold! Ta med lunsj og kos deg underveis!

Mat og drikke på Haga Kystkafè

Haga Kystkafè byr på deilig mat og drikke i sine lokaler på Jomfruland fra mai-oktober, utenom det for grupper på 20+, må bare bestilles i god tid. Kontakt dem for hyggelig tilbud!

Utleietelt til større samlinger

Telt kan leies direkte av utleier i Skien. Bord, stoler og alt "stasj" kan også leies og fraktes til brygga med båt. Teltet ligger lagret hos oss. Vi har picnicbenker utenfor alle hus hos oss, de kan brukes i teltet (14 stk.)

Transport fra Valle med taxibåt

Foto: Ruth Ellegård

Book en trivelig taxibåttur fra Valle.

Med taxibåt kan du gå i land på brygga rett nedenfor Øitangen.

Transport fra Kragerø med rutebåt eller taxi

Ferjene og hurtigbåten Perlen går fra Kragerø til Tårnbrygga på Jomfruland. Tårnbrygga ligger ca. 2,5 km. fra Øitangen. Det står en bagasjetralle på brygga du kan låne. God tur!

Transport fra Kragerø med taxibåt

Foto: Rune Gundersen

Kragerø Taxibåt: 90 80 44 44

Aasvik Taxibåt: 90 88 48 88

Runar Larsen: 97 00 33 00

Per Haudt Taxibåt: 99 27 05 06

Taxibåtene fra Valle kan også kjøre til/fra Kragerø

Aktiviteter som kan oppleves på egenhånd

Padling, turgåing, sykling, skigåing, ridning eller kos i solvegg. På sommerern kan du ta en titt på kunstutstillinger, besøke åpen gård eller hygge deg på en av de tre spisetedene på øya. Sjekk her hva som skjer på Jomfruland!