Høst på Øitangen, Jomfruland! 

Foto: Anja Haugerud

Høsten er her, og selv om våre hytter på Hardagervidda er stengt for sesongen, holder Øitangen på Jomfruland åpent året rundt! 

Her har nå hele øya forandret seg med herlige høstfarger. Lufta har blitt klar og kaldere, og bølgene fra Skagerak skyller innover rullesteinstranda som strekker seg 7,5 km på utsiden av øya! 

Bær og sopp har alt tittet frem. Her er det enda muligeheter for å smake på de store, søte bjørnebærene før frosten kommer. 

Atmosfæren er stille, høstsolen varmer og det kan være helt vindstille eller full storm. Uansett vær er det fantastisk å kunne kle på seg og rusle ut fra Øitangen og rett inn i nasjonalparken. 

Høres dette ut som noe for deg? Vi har enda ledige datoer i høst og vinter på Øitangen. Ta kontakt med Ruth på oitangen@dnt.no for å booke din overnatting i dag! Les mer om Øitangen og Jomfruland her! 

Viste du at som medlem får du rabatt både når du leier en seng eller om du leier et helt bygg på Øitangen?

Er du ikke medlem? Les mer om medlemsforedelene her, og meld deg inn! 

For mer info kom gjerne innom vår tursenter i Skien for en hyggelig turprat! Vi selger også turutstyret du trenger for din høsttur, eller kanskje du finner det brukt på vårt vipsstativ

Skrevet av Henriette Hack 21. oktober 2019