Sparebankstiftelsen DNB støtter DNT Øitangen

Fra venstre: leder for aktivitetsavdelingen i DNT Telemark Dag-Øivind Olsen Djuvik, hans lille sønn, Amund Olsen Djuvik, daglig leder av DNT Øitangen, Ruth Ellegård og annleggsansvarlig i DNT Telemark, Trond Ihle.
Fra venstre: leder for aktivitetsavdelingen i DNT Telemark Dag-Øivind Olsen Djuvik, hans lille sønn, Amund Olsen Djuvik, daglig leder av DNT Øitangen, Ruth Ellegård og annleggsansvarlig i DNT Telemark, Trond Ihle. Foto: Katrine Tellsgård

DNT Telemark tok i mai 2017 over Øitangen på Jomfruland. Etter overtakelsen har interessen vært stor både blant privatpersoner og institusjoner, og framover vil det bli et yrende liv på den idylliske plassen.

DNT Øitangen har fått hele 200 000 kr fra Sparebankstiftelsen DNB til å oppgradere utstyr og aktivitetstilbud.

  • Det viktigste for oss er nå å kunne legge enda bedre til rette for alle, sier daglig leder på Øitangen, Ruth Ellegård

Nå vil aktivitetstilbudet på uteområdet på Øitangen bli bedre for alle - både bevegelseshemmede, barn, unge, skoler, institusjoner og private.

Midlene gir mulighet til å lage gode arrangementer med fokus på friluftsliv og aktivitet for DNT Telemark og leietakere på Øitangen.

  • Vi ønsker å gjøre Øitangen til et sted med aktiviteter og losji for alle, hele året, sier Ellegård

DNT Øitangen er åpen gjennom alle fire sesongene. Her har en mulighet til å oppleve hvitveisblomstring på våren og skitur langs øya om vinteren. På sommeren frister øya med flotte strender og fine tur- og bademuligheter, og på høsten kan en nyte fargespill og rufsete vær ute eller varme seg foran peisen inne.

Lyst til å ta turen til denne koselige plassen? Du finner all informasjon om DNT Øitangen og hvordan man booker seg inn her.

Skrevet av Katrine Tellsgård 11. januar 2018