Tur til Movann i Siljan

23. oktober kl. 11:00
Voksne, Ungdom, Funksjonshemmede
Klart det går Telemark, DNT Telemark
Dette arrangementet er over!

Lørdag 23. okt drar Klart det går til den flotte gapahuken ved Movann i Siljan. Den er også kal vikinghuset. Den er stor, og med to store bålplasser der det er fint å lage mat selv om det skulle være litt ruskevær ute.

Det er ca 1,6 km inn dit, og stedet der vi tar av fra hovedveien heter Sandbrekkene.

Det er fin grusvei innover, og det er mulig å benytte rullestol hvis man ønsker det.

Inne i gapahuken lager vi kaffe og litt å spise på bålet.

Ta med niste eller grillmat i tillegg.

Møt på DNT kontoret i Torggata, Skien, kl 1100 lørdag 23.oktober

Dersom du møter direkte i Siljan, er det fint om du tar kontakt på forhånd. Evnt ved påmelding. Vi avtaler da et møtested i Siljan som det er greit å finne fram til.

Vi følger DNT Telemark sine retningslinjer for smittevern.

Generell informasjon:
Klart det går er en turgruppe for personer med fysiske funksjonsnedsettelser.
Gruppa arrangerer turer og aktiviteter tilrettelagt for mennesker med ulike fysisk funksjonsnedsettelser, flere av turene er også tilpasset rullestol.
Vi har faste dagsturer samt flere overnattingsturer i løpet av året. De fleste turene starter på DNT Telemark sitt kontor lørdager klokken 11:00 en lørdag en gang i måneden.
Alle turene har digital påmelding. Vii krever ikke at du er medlem får å delta på aktiviteten, men håper dere blir medlemmer.

Det er obligatorisk å melde seg på, bruk "meld deg på" knappen!

Håper vi ses!

Kontaktinformasjon: